Samenvatting Vitesse - Ajax

Samenvatting Vitesse - Ajax

Samenvatting Vitesse - Ajax Alle hoogtepunten Vitesse - Ajax Samenvatting Vitesse - Ajax Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax in de eerste speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Vitesse - Ajax Op zatedag 10 augstus speelt Ajax in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in het Geldredome in Arnhem. De wedstrijd begint om 18.30 en staat onder leiding van Bas Nijhuis. AjaxAjax begint het seizoen als regerend kampioen van Nederland. De Amsterdammers hebben verschillende sleutelspelers verkocht, waaronder Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Ook de toekomst van Donny van de Beek en Hakim Ziyech bij de club is nog onzeker. Er zijn dan wel weer flink wat spelers aangekocht. Een aantal namen die vandaag in de selectie zijn opgenomen: Edson Álvarez (gekocht van America), Quincy Promes (gekocht van Sevilla), Razvan Marin (gekocht van Standard Luik) en Kik Pierie (gekocht van sc Heerenveen). VitesseVitesse beleefde een moeizame voorbereiding (zeven duels, drie nederlagen, één zege). Trainer Leonid Slutsky is nog aan het dubben over zijn vaste basiself. De twee verrassende aankopen, spits Tannane en middenvelder Bazoer, zijn in ieder geval een vastigheid waar de Rus aan vast kan houden. Eredivisie: speelronde 1Dit weekend (vrijdag 2 augustus t/m zondag 4 augustus) staat de eerste speelronde van de Eredivisie op het programma. Pakken de grote clubs dit weekend hun eerste overwinning? Of verliest een van hen de eerste kostbare punten? Opstelling AjaxOnana; Veltman, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Van de Beek, Blind, Marin; Ziyech, Dolberg, Tadic Opstelling VitessePasveer; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Tannane, Bazoer, Serero, Bero; Matavz, Linssen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Vitesse - Ajax in de eerste speelronde van de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Vitesse - Ajax

Alle hoogtepunten Vitesse - Ajax


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax in de eerste speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Vitesse - Ajax

Op zatedag 10 augstus speelt Ajax in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in het Geldredome in Arnhem. De wedstrijd begint om 18.30 en staat onder leiding van Bas Nijhuis.

Ajax
Ajax begint het seizoen als regerend kampioen van Nederland. De Amsterdammers hebben verschillende sleutelspelers verkocht, waaronder Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Ook de toekomst van Donny van de Beek en Hakim Ziyech bij de club is nog onzeker. Er zijn dan wel weer flink wat spelers aangekocht. Een aantal namen die vandaag in de selectie zijn opgenomen: Edson Álvarez (gekocht van America), Quincy Promes (gekocht van Sevilla), Razvan Marin (gekocht van Standard Luik) en Kik Pierie (gekocht van sc Heerenveen).

Vitesse
Vitesse beleefde een moeizame voorbereiding (zeven duels, drie nederlagen, één zege). Trainer Leonid Slutsky is nog aan het dubben over zijn vaste basiself. De twee verrassende aankopen, spits Tannane en middenvelder Bazoer, zijn in ieder geval een vastigheid waar de Rus aan vast kan houden.

Eredivisie: speelronde 1
Dit weekend (vrijdag 2 augustus t/m zondag 4 augustus) staat de eerste speelronde van de Eredivisie op het programma. Pakken de grote clubs dit weekend hun eerste overwinning? Of verliest een van hen de eerste kostbare punten?

Opstelling Ajax
Onana; Veltman, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Van de Beek, Blind, Marin; Ziyech, Dolberg, Tadic

Opstelling Vitesse
Pasveer; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Tannane, Bazoer, Serero, Bero; Matavz, Linssen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Vitesse - Ajax in de eerste speelronde van de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Vitesse - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV