Samenvatting FC Twente - PSV

Samenvatting FC Twente - PSV

Samenvatting <em>FC Twente - PSV</em> Alle hoogtepunten FC Twente - PSV Samenvatting FC Twente - PSV Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen FC Twente en PSV in de eerste speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing FC Twente - PSV Op zatedag 10 augstus speelt PSV in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd begint om 19.45 en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. PSVHet nieuwe seizoen is nog maar net begonnen en in Eindhoven is er al een kleine crisis. Na de uitschakeling in de Champions League en het verlies van de Johan Cruijff Schaal beginnen ze niet bepaald goed. Met het verlies van Hirving Lozano (waarschijnlijk onderweg naar Napoli) verliezen ze een belangrijke speler. Ze zullen zich vanavond moeten bewijzen. FC TwentePromovendus FC Twente is weer terug waar het hoort. Qua supportersaantallen is FC Twente namelijk nog steeds de vierde club van Nederland. Technisch directeur Van Leeuwen is er met een beperkt budget toch in geslaagd een prima elftal neer te zetten, inclusief een nieuwe trainer: Gonzalo Garcia. Eredivisie: speelronde 1Dit weekend (vrijdag 2 augustus t/m zondag 4 augustus) staat de eerste speelronde van de Eredivisie op het programma. Pakken de grote clubs dit weekend hun eerste overwinning? Of verliest een van hen de eerste kostbare punten? Opstelling PSVZoet; Dumfries, Sainsbury, Viergever, Sadilek; Rosario, Gutierrez; Bergwijn, Pereiro, Bruma; Malen. Opstelling FC TwenteDrommel; Verhaegh, Schenk, Bijen, Matos; Roemeratoe, Selahi, Espinoza; Aitor, Nakamura, Vuckic. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen FC Twente en PSV in de eerste speelronde van de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting FC Twente - PSV

Alle hoogtepunten FC Twente - PSV


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen FC Twente en PSV in de eerste speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing FC Twente - PSV

Op zatedag 10 augstus speelt PSV in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd begint om 19.45 en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

PSV
Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen en in Eindhoven is er al een kleine crisis. Na de uitschakeling in de Champions League en het verlies van de Johan Cruijff Schaal beginnen ze niet bepaald goed. Met het verlies van Hirving Lozano (waarschijnlijk onderweg naar Napoli) verliezen ze een belangrijke speler. Ze zullen zich vanavond moeten bewijzen.

FC Twente
Promovendus FC Twente is weer terug waar het hoort. Qua supportersaantallen is FC Twente namelijk nog steeds de vierde club van Nederland. Technisch directeur Van Leeuwen is er met een beperkt budget toch in geslaagd een prima elftal neer te zetten, inclusief een nieuwe trainer: Gonzalo Garcia.

Eredivisie: speelronde 1
Dit weekend (vrijdag 2 augustus t/m zondag 4 augustus) staat de eerste speelronde van de Eredivisie op het programma. Pakken de grote clubs dit weekend hun eerste overwinning? Of verliest een van hen de eerste kostbare punten?

Opstelling PSV
Zoet; Dumfries, Sainsbury, Viergever, Sadilek; Rosario, Gutierrez; Bergwijn, Pereiro, Bruma; Malen.

Opstelling FC Twente
Drommel; Verhaegh, Schenk, Bijen, Matos; Roemeratoe, Selahi, Espinoza; Aitor, Nakamura, Vuckic.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen FC Twente en PSV in de eerste speelronde van de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Twente - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV