Nieuwsuur: mannelijke giraffen doen aan groepsseks

Nieuwsuur: mannelijke giraffen doen aan groepsseks

Nieuwsuur: mannelijke giraffen doen aan groepsseks Ook Artis staat in het teken van Gay Pride deze week. Nieuwsuur bezocht de Amsterdamse dierentuin en kwam achter een bijzonder feit: "De giraffe is een de 25 soorten waarbij groepsseks is waargenomen tussen mannetjes. Jonge mannen doen de nek om elkaar en belikken en besnuffelen elkaars geslachtsdelen met zijn drieën of met zijn vieren", aldus bioloog Charlotte Vermeulen. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Nikkie Plessen over prideweek: 'Pure marketing' Bekijk deze video » Rik van de Westelaken zou niet meer zonder Gay Pride willen Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: mannelijke giraffen doen aan groepsseks

Ook Artis staat in het teken van Gay Pride deze week. Nieuwsuur bezocht de Amsterdamse dierentuin en kwam achter een bijzonder feit: "De giraffe is een de 25 soorten waarbij groepsseks is waargenomen tussen mannetjes. Jonge mannen doen de nek om elkaar en belikken en besnuffelen elkaars geslachtsdelen met zijn drieën of met zijn vieren", aldus bioloog Charlotte Vermeulen. Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: mannelijke giraffen doen aan groepsseks of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV