Olcay Gulsen gaat los tijdens Pride Amsterdam

Olcay Gulsen gaat los tijdens Pride Amsterdam

<em>Olcay Gulsen</em> gaat los tijdens <em>Pride Amsterdam</em> Olcay Gulsen mocht vandaag meevaren in de Canal Parade, het hoogtepunt van de Pride Week in Amsterdam. Daar interviewt ze ook Victoria Koblenko: "Het lijkt allemaal een beetje oppervlakkig en bling bling, maar de boodschap is zo belangrijk: het maakt niet uit van wie je houdt." Ferry Doedens voelt zich een koning: "Het is fijn dat iedereen gewoon aandacht heeft voor iedereen." Bekijk hier alles over de Canal Parade. Burgemeester Femke Halsema over Pride Amsterdam: "Trots op onze stad" Bekijk deze video » Hoogtepunten Canal Parade 2019 Bekijk deze video »
TV :
Olcay Gulsen gaat los tijdens Pride Amsterdam

Olcay Gulsen mocht vandaag meevaren in de Canal Parade, het hoogtepunt van de Pride Week in Amsterdam. Daar interviewt ze ook Victoria Koblenko: "Het lijkt allemaal een beetje oppervlakkig en bling bling, maar de boodschap is zo belangrijk: het maakt niet uit van wie je houdt." Ferry Doedens voelt zich een koning: "Het is fijn dat iedereen gewoon aandacht heeft voor iedereen."

Bekijk hier alles over de Canal Parade.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen gaat los tijdens Pride Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV