Prins Harry krijgt flinke kritiek om uitspraak gezinsuitbreiding

Prins Harry krijgt flinke kritiek om uitspraak gezinsuitbreiding

Prins Harry krijgt flinke kritiek om uitspraak gezinsuitbreiding De Britse Vogue heeft deze maand Meghan Markle als gasthoofdredactrice. In het tijdschrift komt ook haar man Prins Harry aan het woord, die een opmerkelijke uitspraak doet over het gezinsleven: Er is nog ruimte voor een extra zoon of dochter. Het magazine ligt nu in de winkel, dus kan de kritiek beginnen. Dit zijn de eerste beelden van Baby Archie van 8 weken oud Bekijk deze video » Meghan Markle toch in laatste seizoen Suits Bekijk deze video » Prins Harry krijgt advies van Jay-Z bij première van The Lion King Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry krijgt flinke kritiek om uitspraak gezinsuitbreiding

De Britse Vogue heeft deze maand Meghan Markle als gasthoofdredactrice. In het tijdschrift komt ook haar man Prins Harry aan het woord, die een opmerkelijke uitspraak doet over het gezinsleven: Er is nog ruimte voor een extra zoon of dochter. Het magazine ligt nu in de winkel, dus kan de kritiek beginnen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry krijgt flinke kritiek om uitspraak gezinsuitbreiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV