Samenvatting Liverpool - Manchester City (Community Shield 2019)

Samenvatting Liverpool - Manchester City (Community Shield 2019)

Samenvatting Liverpool - Manchester City (Community Shield 2019) Manchester City heeft zondagmiddag (4 augustus) de Community Shield (Engelse supercup) gewonnen van Liverpool. Hiermee gaat de ploeg van Pep Guardiola er met de eerste prijs van het seizoen vandoor. In de reguliere speeltijd gingen City en de tegenstander Liverpool gelijk op en scoorde ze beiden 1 keer (Raheem Sterling en Joel Matip). In de strafschoppenserie gingen de eerste drie strafschoppen er allemaal in. Gini Wijnaldum miste de strafschop waarmee het mis ging. Bernardo Silva en İlkay Gündoğan maakte de strafschoppen wel. Bekijk de gemiste strafschop van Wijnaldum in Community Shield 2019 Bekijk deze video » Bekijk hier alles over Manchester City. Samenvatting Finale FA Cup: Manchester City - Watford Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Liverpool - Manchester City (Community Shield 2019)

Manchester City heeft zondagmiddag (4 augustus) de Community Shield (Engelse supercup) gewonnen van Liverpool. Hiermee gaat de ploeg van Pep Guardiola er met de eerste prijs van het seizoen vandoor.

In de reguliere speeltijd gingen City en de tegenstander Liverpool gelijk op en scoorde ze beiden 1 keer (Raheem Sterling en Joel Matip). In de strafschoppenserie gingen de eerste drie strafschoppen er allemaal in. Gini Wijnaldum miste de strafschop waarmee het mis ging. Bernardo Silva en İlkay Gündoğan maakte de strafschoppen wel.

Bekijk hier alles over Manchester City.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Liverpool - Manchester City (Community Shield 2019) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV