Staking Honkong: openbaar vervoer en luchtvaart stilgelegd

Staking Honkong: openbaar vervoer en luchtvaart stilgelegd

Staking Honkong: openbaar vervoer en luchtvaart stilgelegd Naast de demonstraties zijn er ook grote stakingen in Hongkong. Hierdoor rijdt het openbaar vervoer grotendeels niet en zijn honderden vluchten geannuleerd. Daarnaast staan er lange files. De actie is bedoeld als demonstratie tegen regeringsleider Carrie Lam en het beperken van het democratische vrijheden. Bekijk de video van NOS hierboven. Bekijk ook Overzicht mega-demonstraties in Hongkong Bekijk deze video » Heftige beelden van zinloze aanval treinstation Hongkong: 45 gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Staking Honkong: openbaar vervoer en luchtvaart stilgelegd

Naast de demonstraties zijn er ook grote stakingen in Hongkong. Hierdoor rijdt het openbaar vervoer grotendeels niet en zijn honderden vluchten geannuleerd. Daarnaast staan er lange files. De actie is bedoeld als demonstratie tegen regeringsleider Carrie Lam en het beperken van het democratische vrijheden.

Bekijk de video van NOS hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Staking Honkong: openbaar vervoer en luchtvaart stilgelegd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV