Officiële Netflix-trailer Green Frontier

Officiële Netflix-trailer Green Frontier

Officiële Netflix-trailer Green Frontier Netflix komt met een nieuwe serie. Green Frontier gaat over een reeks bizarre moordzaken die onderzocht worden door vrouwelijke detective Helena. De moorden, die in de Amazone op de grens van Brazilië en Colombia zijn gepleegd, zijn niet het grootste mysterie waar Helena op stuit. De serie gaat 16 augustus 2019 in première op Netflix. Bekijk de trailer hierboven. Officiële trailer nieuwe Netflix-film Sextuplets Bekijk deze video » Scorsese's The Irishman duurste film ooit voor Netflix Bekijk deze video »
Trailer :

Netflix komt met een nieuwe serie. Green Frontier gaat over een reeks bizarre moordzaken die onderzocht worden door vrouwelijke detective Helena. De moorden, die in de Amazone op de grens van Brazilië en Colombia zijn gepleegd, zijn niet het grootste mysterie waar Helena op stuit.

De serie gaat 16 augustus 2019 in première op Netflix.

Bekijk de trailer hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Officiële Netflix-trailer Green Frontier of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: internet, colombia, nature, netflix, nazi's, trailer, jungle, mysterie, amazone, serie, entertainment, reality, detective, magic, pause, video, moorden, commercials, online, kids, frontier

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.