Samenvatting PAOK - Ajax

Samenvatting PAOK - Ajax

Samenvatting PAOK - Ajax Alle hoogtepunten PAOK - Ajax PAOK - Ajax 0-1 door Dimitris Giannoulis (ED) Bekijk deze video » PAOK - Ajax 1-1 door Chuba Akpom Bekijk deze video » PAOK - Ajax 2-1 door Leo Matos Bekijk deze video » PAOK - Ajax 2-2 door Klaas Jan Huntelaar Bekijk deze video » Alle reacties na PAOK - Ajax Dusan Tadic na PAOK - Ajax: 'We hadden deze wedstrijd moeten winnen' Bekijk deze video » Erik ten Hag na PAOK - Ajax: 'Eigenlijk moet je hier winnen' Bekijk deze video » Diego Biseswar na gelijkspel PAOK - Ajax: 'Teleurstellend' Bekijk deze video » Hakim Ziyech na PAOK - Ajax: 'Niet echt tevreden' Bekijk deze video » Klaas-Jan Huntelaar over gelijkmaker Ajax - PAOK: 'De mooiste uit mijn carrière' Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PAOK en Ajax in de voorrondes van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PAOK - Ajax Op dinsdag 6 augustus speelt Ajax de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in het Toumbastadion in Thessaloniki. De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van Slavko Vincic. AjaxDe eerste twee wedstrijden van Ajax hadden wisselend succes. De eerste prijs van het seizoen, de Johan Cruijff Schaal, is al wel binnen. De eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse werd wel verloren. Na het vertrek van Matthijs de Ligt (Juventus), Frenkie de Jong (FC Barcelona) en Lasse Schöne (Genoa) mist het elftal nog een beetje aan defensieve kracht. Donny van de Beek lijkt ook te gaan vertrekken. PAOKPAOK won vorig seizoen de Griekse dubbel (beker en kampioenschap) met een ongeslagen status. De basiself van de Grieken is nauwelijks verzwakt, dus Ajax zal een lastige avond tegemoet gaan. We komen een aantal bekende namen tegen in de selectie van PAOK: Diego Biseswar (ex-Feyenoord) en Pontus Wernbloom (ex-AZ). Het stadion in Thessaloniki is uitverkocht, dus het wordt weer een ouderwetse heksenketel. Champions LeagueAjax start in de derde voorronde van de Champions League. Ook PSV had kans om in deze ronde te zitten, maar zij verloren in Bazel met 1-2 van FC Basel, wat niet genoeg was om de tweede voorronde door te komen. PSV, Feyenoord en AZ spelen later deze week in de voorronde van de Europa League. Opstelling AjaxOnana; Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Mazraoui, Blind, Van de Beek; Tadic, Dolberg, Ziyech. Opstelling PAOKPaschalakis; Matos, Crespo, Varela, Giannoulis; Jaba, Esiti, El Kaddouri, Biseswar; Pelkas, Akpom. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PAOK en Ajax in de voorronde Champions League.
Voetbal :
Samenvatting PAOK - Ajax

Alle hoogtepunten PAOK - Ajax

Alle reacties na PAOK - Ajax

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PAOK en Ajax in de voorrondes van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PAOK - Ajax

Op dinsdag 6 augustus speelt Ajax de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in het Toumbastadion in Thessaloniki. De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van Slavko Vincic.

Ajax
De eerste twee wedstrijden van Ajax hadden wisselend succes. De eerste prijs van het seizoen, de Johan Cruijff Schaal, is al wel binnen. De eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse werd wel verloren. Na het vertrek van Matthijs de Ligt (Juventus), Frenkie de Jong (FC Barcelona) en Lasse Schöne (Genoa) mist het elftal nog een beetje aan defensieve kracht. Donny van de Beek lijkt ook te gaan vertrekken.

PAOK
PAOK won vorig seizoen de Griekse dubbel (beker en kampioenschap) met een ongeslagen status. De basiself van de Grieken is nauwelijks verzwakt, dus Ajax zal een lastige avond tegemoet gaan. We komen een aantal bekende namen tegen in de selectie van PAOK: Diego Biseswar (ex-Feyenoord) en Pontus Wernbloom (ex-AZ). Het stadion in Thessaloniki is uitverkocht, dus het wordt weer een ouderwetse heksenketel.

Champions League
Ajax start in de derde voorronde van de Champions League. Ook PSV had kans om in deze ronde te zitten, maar zij verloren in Bazel met 1-2 van FC Basel, wat niet genoeg was om de tweede voorronde door te komen. PSV, Feyenoord en AZ spelen later deze week in de voorronde van de Europa League.

Opstelling Ajax
Onana; Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Mazraoui, Blind, Van de Beek; Tadic, Dolberg, Ziyech.

Opstelling PAOK
Paschalakis; Matos, Crespo, Varela, Giannoulis; Jaba, Esiti, El Kaddouri, Biseswar; Pelkas, Akpom.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PAOK en Ajax in de voorronde Champions League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PAOK - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV