Beelden heftige crash op Circuit Zandvoort

Beelden heftige crash op Circuit Zandvoort

Beelden heftige crash op <em>Circuit Zandvoort</em> Afgelopen weekend blijkt er een heftig ongeluk te zijn gebeurd op het Circuit van Zandvoort. Vandaag zijn beelden opgedoken van de crash. Te zien is hoe een racewagen hard tegen de zijkant van de baan knalt, op zijn kop belandt en vervolgens vlam vat. Hoe het nu met de betreffende coureur gaat is niet bekend. Bekijk de beelden van NHnieuws hierboven. Bekijk ook Overlijden Bjorg Lambrecht: schokkende beelden na crash Bekijk deze video » Frank Dane schermt privéleven extreem af. Collega Mark Labrand: "Zijn vriendin bestaat echt!" Bekijk deze video » Kinderen Ernst Daniël Smid: "Pap houd op met die bejaardenseks" Bekijk deze video »
Nieuws :
Beelden heftige crash op Circuit Zandvoort

Afgelopen weekend blijkt er een heftig ongeluk te zijn gebeurd op het Circuit van Zandvoort. Vandaag zijn beelden opgedoken van de crash. Te zien is hoe een racewagen hard tegen de zijkant van de baan knalt, op zijn kop belandt en vervolgens vlam vat. Hoe het nu met de betreffende coureur gaat is niet bekend. Bekijk de beelden van NHnieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden heftige crash op Circuit Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV