Wilfried de Jong zag documentaire over Diego Maradona: "Beste voetballer ooit"

Wilfried de Jong zag documentaire over Diego Maradona: "Beste voetballer ooit"

Wilfried de Jong zag documentaire over Diego Maradona: "Beste voetballer ooit" Gisteren (maandag 5 augustus) vond de première van de nieuwe documentaire Diego Maradona plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Wilfried de Jong was erbij en noemt Diego Maradona de beste voetballer ooit. De weg kwijtHij is volgens De Jong dus beter dan Pelé, Johan Cruijff en Lionel Messi. Ook Ronald de Boer is lyrisch over de voetballer, maar: "Hij hield van de drank en was altijd snel de weg kwijt." Dat zorgde voor veel problemen gedurende de carrière van Maradona, en dat zie je ook terug in de documentaire. "Je ziet je held vallen," aldus De Jong. De documentaire Diego Maradona is vanaf donderdag 8 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het hele fragment hierboven. Trailer Maradona Bekijk deze trailer »
Voetbal :
Wilfried de Jong zag documentaire over Diego Maradona: "Beste voetballer ooit"

Gisteren (maandag 5 augustus) vond de première van de nieuwe documentaire Diego Maradona plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Wilfried de Jong was erbij en noemt Diego Maradona de beste voetballer ooit.

De weg kwijt
Hij is volgens De Jong dus beter dan Pelé, Johan Cruijff en Lionel Messi. Ook Ronald de Boer is lyrisch over de voetballer, maar: "Hij hield van de drank en was altijd snel de weg kwijt." Dat zorgde voor veel problemen gedurende de carrière van Maradona, en dat zie je ook terug in de documentaire. "Je ziet je held vallen," aldus De Jong.

De documentaire Diego Maradona is vanaf donderdag 8 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wilfried de Jong zag documentaire over Diego Maradona: "Beste voetballer ooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV