Jan Slagter over slowtelevision: 'Het is heerlijk'

Jan Slagter over slowtelevision: 'Het is heerlijk'

<em>Jan Slagter</em> over slowtelevision: 'Het is heerlijk' In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! staat de groep op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië. RaftenDe rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aangereikt en na een korte uitleg wat te doen als je overboord valt, neemt de stroom van de rivier het over. MostarDe tocht gaat verder en de volgende bestemming is een camping in de buurt van Mostar. De beroemde brug die in de oorlog werd verwoest, is weer opgebouwd en een toeristische trekpleister geworden. De temperaturen lopen steeds verder op tot bijna 40 graden en daarom is het dringen bij de buitendouche voor een beetje verkoeling. Jeu de boulesOndanks de hitte wordt de jeu de boules finale 2019 gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet. De toeschouwers moedigen hen, langs de kant onder parasolletjes, aan, maar de spelers moeten de zon trotseren. AfscheidDe laatste reisdag is een lange tocht van meer dan 300 kilometer naar de Kroatische kustplaats Starigrad. Hier neemt de groep afscheid van elkaar. Guus Hiddink over MAX-hit We zijn er bijna!: "Geweldig" Bekijk deze video » Jan Slagter over slowtelevision: 'Het is heerlijk' Bekijk deze video »
TV :
Jan Slagter over slowtelevision: 'Het is heerlijk'

In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! staat de groep op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië.

Raften
De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aangereikt en na een korte uitleg wat te doen als je overboord valt, neemt de stroom van de rivier het over.

Mostar
De tocht gaat verder en de volgende bestemming is een camping in de buurt van Mostar. De beroemde brug die in de oorlog werd verwoest, is weer opgebouwd en een toeristische trekpleister geworden. De temperaturen lopen steeds verder op tot bijna 40 graden en daarom is het dringen bij de buitendouche voor een beetje verkoeling.

Jeu de boules
Ondanks de hitte wordt de jeu de boules finale 2019 gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet. De toeschouwers moedigen hen, langs de kant onder parasolletjes, aan, maar de spelers moeten de zon trotseren.

Afscheid
De laatste reisdag is een lange tocht van meer dan 300 kilometer naar de Kroatische kustplaats Starigrad. Hier neemt de groep afscheid van elkaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Slagter over slowtelevision: 'Het is heerlijk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen