Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie Vanaf vanavond start RTL 4 met het herhalen van Uitstel van Executie. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien. Martijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om wanhopige huizenbezitters weer licht in de donkere tunnel te bieden. HulpIn Uitstel van Executie schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade. SamenwonenIn deze aflevering het verhaal van Perry en Ingrid. Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Lichamelijke klachtenPerry draait alleen op voor de kosten en die zijn zo hoog dat het veel stress en zelfs lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft van alles geprobeerd om uit de situatie te komen, maar het lukt niet. Ingrid maakt zich zorgen om zijn gezondheid.
Uitzending :
Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond start RTL 4 met het herhalen van Uitstel van Executie. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien. Martijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om wanhopige huizenbezitters weer licht in de donkere tunnel te bieden.

Hulp
In Uitstel van Executie schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.
Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade.

Samenwonen
In deze aflevering het verhaal van Perry en Ingrid. Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop.

Lichamelijke klachten
Perry draait alleen op voor de kosten en die zijn zo hoog dat het veel stress en zelfs lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft van alles geprobeerd om uit de situatie te komen, maar het lukt niet. Ingrid maakt zich zorgen om zijn gezondheid.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Uitstel van Executie
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV