Paniek op Times Square na vrees voor aanslag

Paniek op Times Square na vrees voor aanslag

Paniek op <em>Times Square</em> na vrees voor aanslag Op Times Square ontstond dinsdagavond grote chaos. Door hard lawaai vreesden aanwezigen voor een aanslag en brak er paniek uit. Lawaaiige motorUiteindelijk bleek het slechts om de uitlaat van een motor te gaan die veel lawaai maakte. Maar toen nog niemand dat in de gaten had, begonnen mensen in het centrum van New York te gillen en rennen. Bekijk de beelden in bovenstaande video. Schietpartijen VSDe schrik zit er goed in nu er de afgelopen weken in de Verenigde Staten meerdere aanslagen zijn gepleegd. Bij een schietpartij in El Paso kwamen 22 mensen om het leven. Amerika-kenner Guus Valk over schietpartijen: "Er verandert niks" Bekijk deze video »
Nieuws :
Paniek op Times Square na vrees voor aanslag

Op Times Square ontstond dinsdagavond grote chaos. Door hard lawaai vreesden aanwezigen voor een aanslag en brak er paniek uit.

Lawaaiige motor
Uiteindelijk bleek het slechts om de uitlaat van een motor te gaan die veel lawaai maakte. Maar toen nog niemand dat in de gaten had, begonnen mensen in het centrum van New York te gillen en rennen. Bekijk de beelden in bovenstaande video.

Schietpartijen VS
De schrik zit er goed in nu er de afgelopen weken in de Verenigde Staten meerdere aanslagen zijn gepleegd. Bij een schietpartij in El Paso kwamen 22 mensen om het leven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paniek op Times Square na vrees voor aanslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen