Piloot filmt alles na crash met vliegtuigje in bossen Canada

Piloot filmt alles na crash met vliegtuigje in bossen Canada

Piloot filmt alles na crash met vliegtuigje in bossen Canada Een piloot die is gecrasht met zijn vliegtuigje in een bos in Canada, heeft alles met zijn camera vastgelegd. Na zijn redelijk zachte landing filmde de Amerikaan hoe hij contact probeert te zoeken met de buitenwereld en hoe hij uiteindelijk wordt gered. Bekijk de heftige beelden in bovenstaande video, die hij maakte om anderen te laten weten wat ze in een dergelijke situatie moeten doen. Helikopter crash New York: beelden minuut voor crash Bekijk deze video »
Nieuws :
Piloot filmt alles na crash met vliegtuigje in bossen Canada

Een piloot die is gecrasht met zijn vliegtuigje in een bos in Canada, heeft alles met zijn camera vastgelegd. Na zijn redelijk zachte landing filmde de Amerikaan hoe hij contact probeert te zoeken met de buitenwereld en hoe hij uiteindelijk wordt gered. Bekijk de heftige beelden in bovenstaande video, die hij maakte om anderen te laten weten wat ze in een dergelijke situatie moeten doen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van VPRO Tegenlicht
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Piloot filmt alles na crash met vliegtuigje in bossen Canada of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV