Johan Derksen start eigen radiozender Grolloo Radio

Johan Derksen start eigen radiozender Grolloo Radio

<em>Johan Derksen</em> start eigen radiozender Grolloo Radio Johan Derksen heeft besloten om een eigen radiozender op te zetten. De zender krijgt de naam Grolloo Radio en is momenteel al aan het proefdraaien. Van Rolling Stones tot The BeatlesGrolloo is de naam van de woonplaats van Derksen, daar is de zender naar vernoemd. De voetbalkenner wil graag muziek van onder meer The Rolling Stones en The Beatles terugbrengen op de radio. ‘Muziek voor volwassenen’Derksen heeft het over ‘muziek voor volwassenen, voor de fijnproevers’. Luisteraars hoeven er volgens hem niet bang voor te zijn dat het druk wordt met veel geklets van dj’s en lachende sidekicks. Bekijk het hele interview met Derksen over Grolloo Radio bij Doordekken hierboven. Johan Derksen is boos op Feyenoorder Orkun Kokcü: "Turkije is een kutland" Bekijk deze video »
Entertainment :
Johan Derksen start eigen radiozender Grolloo Radio

Johan Derksen heeft besloten om een eigen radiozender op te zetten. De zender krijgt de naam Grolloo Radio en is momenteel al aan het proefdraaien.

Van Rolling Stones tot The Beatles
Grolloo is de naam van de woonplaats van Derksen, daar is de zender naar vernoemd. De voetbalkenner wil graag muziek van onder meer The Rolling Stones en The Beatles terugbrengen op de radio.

‘Muziek voor volwassenen’
Derksen heeft het over ‘muziek voor volwassenen, voor de fijnproevers’. Luisteraars hoeven er volgens hem niet bang voor te zijn dat het druk wordt met veel geklets van dj’s en lachende sidekicks. Bekijk het hele interview met Derksen over Grolloo Radio bij Doordekken hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen start eigen radiozender Grolloo Radio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier