Sylvie Meis weer volop bespot om ‘wake-up’ video

Sylvie Meis weer volop bespot om ‘wake-up’ video

<em>Sylvie Meis</em> weer volop bespot om ‘wake-up’ video Sylvie Meis is online weer eens het onderwerp van gesprek. Deze keer is het haar video met ochtendroutine die volop wordt bespot en nagedaan. Voor wie deze vlog nog niet heeft gezien, bekijk deze in bovenstaande video. Wake up Sylvie!Sylvie vertelt hierin uitgebreid over hoe ze opstaat ’s ochtends, hoe ze haar selderijsap drinkt. Maar vooral het opmerkelijke feit dat ze zichzelf even in het gezicht slaat en tegen zichzelf in het Engels zegt dat ze wakker moet worden, wordt op social media uitgebreid besproken. Bekijk bijvoorbeeld hieronder de hilarische reactie van dj Dennis Ruyer: Kritiek op ‘perfecte leven’Het is niet de eerste keer dat Meis onder vuur ligt om haar video. Volgens volgers heeft ze nogal de neiging om vooral het perfecte leven te laten zien, en komt de realiteit een stuk minder aan bod. Ook in bovenstaande video, waarin ze beweert net uit bed te zijn gestapt, ziet de presentatrice eruit om door een ringetje te halen. Sylvie Meis houdt de gemoederen flink bezig: nieuwe carrière als influencer Bekijk deze video »
Entertainment :
Sylvie Meis weer volop bespot om ‘wake-up’ video

Sylvie Meis is online weer eens het onderwerp van gesprek. Deze keer is het haar video met ochtendroutine die volop wordt bespot en nagedaan. Voor wie deze vlog nog niet heeft gezien, bekijk deze in bovenstaande video.

Wake up Sylvie!
Sylvie vertelt hierin uitgebreid over hoe ze opstaat ’s ochtends, hoe ze haar selderijsap drinkt. Maar vooral het opmerkelijke feit dat ze zichzelf even in het gezicht slaat en tegen zichzelf in het Engels zegt dat ze wakker moet worden, wordt op social media uitgebreid besproken. Bekijk bijvoorbeeld hieronder de hilarische reactie van dj Dennis Ruyer:

Kritiek op ‘perfecte leven’
Het is niet de eerste keer dat Meis onder vuur ligt om haar video. Volgens volgers heeft ze nogal de neiging om vooral het perfecte leven te laten zien, en komt de realiteit een stuk minder aan bod. Ook in bovenstaande video, waarin ze beweert net uit bed te zijn gestapt, ziet de presentatrice eruit om door een ringetje te halen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis weer volop bespot om ‘wake-up’ video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV