Heeft premier Mark Rutte eindelijk een vriendin?

Heeft premier Mark Rutte eindelijk een vriendin?

Heeft premier <em>Mark Rutte</em> eindelijk een vriendin? Het liefdesleven van Mark Rutte is al jaren een groot mysterie. Maar volgens Weekend is de premier toch echt eindelijk verliefd. Amerikaanse liefdeHet zou gaan om een Amerikaanse dame die hij in New York heeft ontmoet. Iemand van de Amerikaanse Veiligheidsdienst heeft verteld dat Rutte een verliefde indruk maakt, zo blijkt uit bovenstaande video van Shownieuws. Wie heeft hart Rutte gestolen?Verder is er nog niets bekend over de dame in kwestie. Er wordt druk onderzoek gedaan naar de vrouw die het hart van Rutte heeft gestolen, maar wie ze is blijft vooralsnog een groot geheim. Mark Rutte klijgt een flinke klap van Donald Trump in het Witte Huis Bekijk deze video »
Entertainment :
Heeft premier Mark Rutte eindelijk een vriendin?

Het liefdesleven van Mark Rutte is al jaren een groot mysterie. Maar volgens Weekend is de premier toch echt eindelijk verliefd.

Amerikaanse liefde
Het zou gaan om een Amerikaanse dame die hij in New York heeft ontmoet. Iemand van de Amerikaanse Veiligheidsdienst heeft verteld dat Rutte een verliefde indruk maakt, zo blijkt uit bovenstaande video van Shownieuws.

Wie heeft hart Rutte gestolen?
Verder is er nog niets bekend over de dame in kwestie. Er wordt druk onderzoek gedaan naar de vrouw die het hart van Rutte heeft gestolen, maar wie ze is blijft vooralsnog een groot geheim.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heeft premier Mark Rutte eindelijk een vriendin? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV