Remco Evenepoel wint EK tijdrijden, bekijk de beelden

Remco Evenepoel wint EK tijdrijden, bekijk de beelden

Remco Evenepoel wint EK tijdrijden, bekijk de beelden Remco Evenepoel heeft donderdag (8 augustus) het Europees Kampioenschap tijdrijden voor heren gewonnen. De 19-jarige Belg verraste zaterdag met de winst in Clasica San Sebastian en pakt nu dus de Europese kampioenstrui. Evenepoel was met 24,55 veel sneller dan de rest. De Deen Asgreen pakt het zilver, de Italiaan Affini pakt brons. De beste Nederlander was Jos van Emden op de achtste plaats. Bekijk hier alles over het EK Wielrennen. Nederland Europees Kampioen op bijzonder wielrenonderdeel Bekijk deze video »
Wielrennen :
Remco Evenepoel wint EK tijdrijden, bekijk de beelden

Remco Evenepoel heeft donderdag (8 augustus) het Europees Kampioenschap tijdrijden voor heren gewonnen. De 19-jarige Belg verraste zaterdag met de winst in Clasica San Sebastian en pakt nu dus de Europese kampioenstrui.

Evenepoel was met 24,55 veel sneller dan de rest. De Deen Asgreen pakt het zilver, de Italiaan Affini pakt brons. De beste Nederlander was Jos van Emden op de achtste plaats.

Bekijk hier alles over het EK Wielrennen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Remco Evenepoel wint EK tijdrijden, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV