Saïda Maggé over opvolging Dionne Stax: "Ik ben vereerd"

Saïda Maggé over opvolging Dionne Stax: "Ik ben vereerd"

<em>Saïda Maggé</em> over opvolging Dionne Stax: &quot;Ik ben vereerd&quot; Saïda Maggé is enorm blij met haar nieuwe functie: ze wordt een van de gezichten van het NOS Journaal. Aan Shownieuws vertelt ze: "Het is een enorme eer om bij de grootste en mooiste nieuwsredactie van Nederland te mogen werken en daar elke dag met het nieuws bezig te mogen zijn." Maggé volgt Dionne Stax op, die overstapte naar de AVROTROS. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook René Mioch wordt terechtgewezen door Eva Jinek na aanhalen relatie Freek Vonk: "Je gaat veel te ver jongen" Bekijk deze video » Carlo Boszhard: "Wat kan mij die recensies schelen!?" Bekijk deze video »
TV :
Saïda Maggé over opvolging Dionne Stax: "Ik ben vereerd"

Saïda Maggé is enorm blij met haar nieuwe functie: ze wordt een van de gezichten van het NOS Journaal. Aan Shownieuws vertelt ze: "Het is een enorme eer om bij de grootste en mooiste nieuwsredactie van Nederland te mogen werken en daar elke dag met het nieuws bezig te mogen zijn." Maggé volgt Dionne Stax op, die overstapte naar de AVROTROS. Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Saïda Maggé over opvolging Dionne Stax: "Ik ben vereerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV