Sterren Muziekfeest Op Het Plein: André Hazes geeft voorproefje

Sterren Muziekfeest Op Het Plein: André Hazes geeft voorproefje

Sterren Muziekfeest Op Het Plein: André Hazes geeft voorproefje André Hazes heeft via Instagram alvast een voorproefje op zijn optreden bij Sterren Muziekfeest Op Het Plein vrijgegeven. De zanger brengt dan met zijn band het nummer Verslaafd Aan Jou ten gehore, zo is te zien in bovenstaande video. Ook sterren als Frans Bauer en Django Wagner verzorgen een optreden op het feest in Waalwijk. Sterren Muziekfeest Op Het Plein is vanavond (vrijdag 9 augustus) om 20.35 uur te zien op NPO 1. Zijn dit bewijzen dat André Hazes en Monique toch uit elkaar zijn? Bekijk deze video »
TV :
Sterren Muziekfeest Op Het Plein: André Hazes geeft voorproefje

André Hazes heeft via Instagram alvast een voorproefje op zijn optreden bij Sterren Muziekfeest Op Het Plein vrijgegeven. De zanger brengt dan met zijn band het nummer Verslaafd Aan Jou ten gehore, zo is te zien in bovenstaande video. Ook sterren als Frans Bauer en Django Wagner verzorgen een optreden op het feest in Waalwijk.

Sterren Muziekfeest Op Het Plein is vanavond (vrijdag 9 augustus) om 20.35 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren Muziekfeest Op Het Plein: André Hazes geeft voorproefje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV