Samenvatting Ajax - FC Emmen

Samenvatting Ajax - FC Emmen

Samenvatting Ajax - FC Emmen Alle hoogtepunten Ajax - FC Emmen Samenvatting Ajax - FC Emmen Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen in de tweede speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Ajax - FC Emmen Op zaterdag 10 augustus speelt Ajax in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Serdar Gozubuyuk. AjaxAjax had vorige week niet de beste start in de Eredivisie met een gelijkspel in Arnhem. Naar verluidt zal Ajax dit weekend in de sterkste opstelling aan de aftrap verschijnen, maar de kans is groot dat de belangrijkste spelers vroegtijdig gewisseld worden. Ook Donny van de Beek zal gewoon spelen. Klaas-Jan Huntelaar krijgt waarschijnlijk de voorkeur boven Kasper Dolberg. Samenvatting Vitesse - Ajax Bekijk deze video » FC EmmenZaterdag zal het weer een zware strijd worden voor de ploeg van trainer Dick Lukkien. Vorig seizoen ging FC Emmen zowel in het thuisduel als in het uitduel hard onderuit tegen Ajax en dit jaar lijken de onderlinge verschillen minstens net zo groot. Samenvatting FC Emmen - FC Groningen Bekijk deze video » EredivisieDit weekend (vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus) staat de tweede speelronde van de Eredivisie op het programma. Nadat zowel Ajax, PSV als Feyenoord punten verloren, staat AZ na de eerste speelronde bovenaan. SC Heerenveen volgt, met FC Utrecht op de derde plaats. Ajax (7), Feyenoord (8) en PSV (11) staan door hun gelijke spelen in de middenmoot. Opstelling AjaxOnana; Mazraoui, Veltman, Martínez, Tagliafico; Marin, Van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Neres Opstelling FC EmmenTelgenkamp; Bijl, Veendorp, Bakker, Burnet; Ugrinic, Chacón; Laursen, De Leeuw, Arias; Kolar Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen in de tweede speelronde van de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Ajax - FC Emmen

Alle hoogtepunten Ajax - FC Emmen


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen in de tweede speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Ajax - FC Emmen

Op zaterdag 10 augustus speelt Ajax in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Serdar Gozubuyuk.

Ajax
Ajax had vorige week niet de beste start in de Eredivisie met een gelijkspel in Arnhem. Naar verluidt zal Ajax dit weekend in de sterkste opstelling aan de aftrap verschijnen, maar de kans is groot dat de belangrijkste spelers vroegtijdig gewisseld worden. Ook Donny van de Beek zal gewoon spelen. Klaas-Jan Huntelaar krijgt waarschijnlijk de voorkeur boven Kasper Dolberg.

FC Emmen
Zaterdag zal het weer een zware strijd worden voor de ploeg van trainer Dick Lukkien. Vorig seizoen ging FC Emmen zowel in het thuisduel als in het uitduel hard onderuit tegen Ajax en dit jaar lijken de onderlinge verschillen minstens net zo groot.

Eredivisie
Dit weekend (vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus) staat de tweede speelronde van de Eredivisie op het programma. Nadat zowel Ajax, PSV als Feyenoord punten verloren, staat AZ na de eerste speelronde bovenaan. SC Heerenveen volgt, met FC Utrecht op de derde plaats. Ajax (7), Feyenoord (8) en PSV (11) staan door hun gelijke spelen in de middenmoot.

Opstelling Ajax
Onana; Mazraoui, Veltman, Martínez, Tagliafico; Marin, Van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Neres

Opstelling FC Emmen
Telgenkamp; Bijl, Veendorp, Bakker, Burnet; Ugrinic, Chacón; Laursen, De Leeuw, Arias; Kolar

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en FC Emmen in de tweede speelronde van de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Ajax - FC Emmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV