Samenvatting PSV - ADO Den Haag

Samenvatting PSV - ADO Den Haag

Alle hoogtepunten PSV - ADO Den Haag


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag in de tweede speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PSV - ADO Den Haag

Op zondag 11 augustus speelt PSV in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie.

PSV
PSV heeft een flink matige serie achter de rug. Na verliezen tegen Ajax, FC Basel en FC Twente en een krappe winst tegen FK Haugesund hebben de Eindhovenaren vanavond echt even een overwinning nodig. Hirving Lozano mocht in Noorwegen invallen, nadat hij eerder tegen FC Twente de gehele wedstrijd op de bank bleef. Nu lijkt hij toch weer de voorkeur te krijgen.

ADO Den Haag
ADO Den Haag begon het nieuwe seizoen met een nederlaag. Na afloop gaf trainer Alfons Groenendijk aan dat zijn team nog niet in topvorm is.

Eredivisie
Dit weekend (vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus) staat de tweede speelronde van de Eredivisie op het programma. Nadat zowel Ajax, PSV als Feyenoord punten verloren, staat AZ na de eerste speelronde bovenaan. SC Heerenveen volgt, met FC Utrecht op de derde plaats. Ajax (7), Feyenoord (8) en PSV (11) staan door hun gelijke spelen in de middenmoot.

Opstelling PSV
Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek; Rosario, Gutierrez; Bergwijn, Lozano, Bruma; Malen.

Opstelling ADO Den Haag
Zwinkels; Polley, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Bakker, Immers, Pinas; Goppel, Necid, Falkenburg.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag in de tweede speelronde van de Eredivisie.

Samenvatting <em>PSV - ADO Den Haag</em> Alle hoogtepunten PSV - ADO Den Haag Samenvatting PSV - ADO Den Haag Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag in de tweede speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PSV - ADO Den Haag Op zondag 11 augustus speelt PSV in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie. PSVPSV heeft een flink matige serie achter de rug. Na verliezen tegen Ajax, FC Basel en FC Twente en een krappe winst tegen FK Haugesund hebben de Eindhovenaren vanavond echt even een overwinning nodig. Hirving Lozano mocht in Noorwegen invallen, nadat hij eerder tegen FC Twente de gehele wedstrijd op de bank bleef. Nu lijkt hij toch weer de voorkeur te krijgen. ADO Den HaagADO Den Haag begon het nieuwe seizoen met een nederlaag. Na afloop gaf trainer Alfons Groenendijk aan dat zijn team nog niet in topvorm is. EredivisieDit weekend (vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus) staat de tweede speelronde van de Eredivisie op het programma. Nadat zowel Ajax, PSV als Feyenoord punten verloren, staat AZ na de eerste speelronde bovenaan. SC Heerenveen volgt, met FC Utrecht op de derde plaats. Ajax (7), Feyenoord (8) en PSV (11) staan door hun gelijke spelen in de middenmoot. Opstelling PSVZoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek; Rosario, Gutierrez; Bergwijn, Lozano, Bruma; Malen. Opstelling ADO Den HaagZwinkels; Polley, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Bakker, Immers, Pinas; Goppel, Necid, Falkenburg. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag in de tweede speelronde van de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting PSV - ADO Den Haag
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PSV - ADO Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV