Samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord

Samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord

Samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord Alle hoogtepunten SC Heerenveen - Feyenoord Samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord in de tweede speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord Op zondag 11 augustus speelt Feyenoord in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Jochem Kamphuis. FeyenoordFeyenoord verloor vorige week in De Kuip kostbare punten tegen stadsgenoot Sparta. De thuiswedstrijd in de Europa League tegen Tbilisi donderdag geeft ze wel weer het nodige zelfvertrouwen. De huurling Rick Karsdorp staat vanmiddag in de basis, de gekochte Johnston (nog) niet. SC HeerenveenAan het begin van het seizoen waren er flinke twijfels over het elftal van Heerenveen, maar vorige week kwamen ze als een kanon uit de startblokken. Heracles werd verslagen met 0-4. Sterspeler Chidera Ejuke tekende vorige week als invaller voor het vierde doelpunt en staat deze week in de basis. EredivisieDit weekend (vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus) staat de tweede speelronde van de Eredivisie op het programma. Nadat zowel Ajax, PSV als Feyenoord punten verloren, staat AZ na de eerste speelronde bovenaan. SC Heerenveen volgt, met FC Utrecht op de derde plaats. Ajax (7), Feyenoord (8) en PSV (11) staan door hun gelijke spelen in de middenmoot. Opstelling FeyenoordVermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Burger, Kökcü, Tapia; Sinisterra, Berghuis, Larsson. Opstelling SC HeerenveenHahn; Floranus, Dresevic, Botman, Woudenberg; Bruijn, Faik, Kongolo; Ejuke, Odgaard, Van Bergen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord in de tweede speelronde van de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord

Alle hoogtepunten SC Heerenveen - Feyenoord


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord in de tweede speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord

Op zondag 11 augustus speelt Feyenoord in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Jochem Kamphuis.

Feyenoord
Feyenoord verloor vorige week in De Kuip kostbare punten tegen stadsgenoot Sparta. De thuiswedstrijd in de Europa League tegen Tbilisi donderdag geeft ze wel weer het nodige zelfvertrouwen. De huurling Rick Karsdorp staat vanmiddag in de basis, de gekochte Johnston (nog) niet.

SC Heerenveen
Aan het begin van het seizoen waren er flinke twijfels over het elftal van Heerenveen, maar vorige week kwamen ze als een kanon uit de startblokken. Heracles werd verslagen met 0-4. Sterspeler Chidera Ejuke tekende vorige week als invaller voor het vierde doelpunt en staat deze week in de basis.

Eredivisie
Dit weekend (vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus) staat de tweede speelronde van de Eredivisie op het programma. Nadat zowel Ajax, PSV als Feyenoord punten verloren, staat AZ na de eerste speelronde bovenaan. SC Heerenveen volgt, met FC Utrecht op de derde plaats. Ajax (7), Feyenoord (8) en PSV (11) staan door hun gelijke spelen in de middenmoot.

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Burger, Kökcü, Tapia; Sinisterra, Berghuis, Larsson.

Opstelling SC Heerenveen
Hahn; Floranus, Dresevic, Botman, Woudenberg; Bruijn, Faik, Kongolo; Ejuke, Odgaard, Van Bergen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord in de tweede speelronde van de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV