Groot deel AZ-stadion ingestort

Groot deel AZ-stadion ingestort

Groot deel AZ-stadion ingestort Zaterdag is een groot deel van het dak van een tribune in het AFAS Stadion ingestort. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, maar de ravage is enorm. Op Twitter verschijnen er verschillende foto's van het ongeval. Waarschijnlijk heeft het deel van het stadion van AZ zich begeven door de storm. Gelukkig wordt er dit weekend niet gevoetbalt in Alkmaar. Pas donderdag speelt AZ in eigen stadion tegen Marioepol. Bekijk de ravage hierboven. Bekijk hier alles over AZ. Prachtig eerbetoon aan Fernando Ricksen tijdens AZ - Fortuna Sittard Bekijk deze video » Samenvatting Marioepol - AZ (voorronde Europa League) Bekijk deze video »
Voetbal :

Zaterdag is een groot deel van het dak van een tribune in het AFAS Stadion ingestort. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, maar de ravage is enorm.

Op Twitter verschijnen er verschillende foto's van het ongeval. Waarschijnlijk heeft het deel van het stadion van AZ zich begeven door de storm. Gelukkig wordt er dit weekend niet gevoetbalt in Alkmaar. Pas donderdag speelt AZ in eigen stadion tegen Marioepol.

Bekijk de ravage hierboven. Bekijk hier alles over AZ.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Groot deel AZ-stadion ingestort of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ravage, alkmaar, storm, stadion, ongeval, marioepol, tribune, afas, weekend, video, az, gewonden, foto, dak, gelukkig

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.