Hilarisch: zo werd Kalvijn kandidaat van Expeditie Robinson

Hilarisch: zo werd Kalvijn kandidaat van Expeditie Robinson

Hilarisch: zo werd Kalvijn kandidaat van Expeditie Robinson Vandaag werd bekend dat Kalvijn een van de kandidaten is die meedoet aan Expeditie Robinson 2019. De Youtuber staat bekend om zijn grappige filmpjes en ook over zijn deelname aan het survivalprogramma heeft hij een mooie video gemaakt. Op hilarische wijze laat de influencer in bovenstaande video zien hoe hij een plek in Expeditie Robinson wist te bemachtigen. En dat ging helaas ‘ten koste’ van presentator Dennis Weening… Kalvijn, Rob Geus en Shary-An Nivillac doen mee aan Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Hilarisch: zo werd Kalvijn kandidaat van Expeditie Robinson

Vandaag werd bekend dat Kalvijn een van de kandidaten is die meedoet aan Expeditie Robinson 2019. De Youtuber staat bekend om zijn grappige filmpjes en ook over zijn deelname aan het survivalprogramma heeft hij een mooie video gemaakt. Op hilarische wijze laat de influencer in bovenstaande video zien hoe hij een plek in Expeditie Robinson wist te bemachtigen. En dat ging helaas ‘ten koste’ van presentator Dennis Weening

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: zo werd Kalvijn kandidaat van Expeditie Robinson of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV