Steekpartij hotel Voorburg: verdachte opgepakt

Steekpartij hotel Voorburg: verdachte opgepakt

Steekpartij hotel Voorburg: verdachte opgepakt Bij een steekpartij in een hotel in Voorburg is in de nacht van 10 augustus op 11 augustus een 31-jarige man gewond geraakt. De politie heeft een 39-jarige vrouw aangehouden. Het slachtoffer is zelf ook aangehouden. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Een gewonde bij schietpartij in Amsterdam-Zuidoost Bekijk deze video » Oorlogstuig gevonden in Deventer: Woningen ontruimd Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een steekpartij in een hotel in Voorburg is in de nacht van 10 augustus op 11 augustus een 31-jarige man gewond geraakt. De politie heeft een 39-jarige vrouw aangehouden. Het slachtoffer is zelf ook aangehouden.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steekpartij hotel Voorburg: verdachte opgepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, verdachte, nederland, vrouw, steekpartij, hotel, slachtoffer, voorburg, video, opgepakt, hart van nederland, aangehouden, nacht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.