Oud-speler Vitesse Dejan Curovic overleden aan leukemie

Oud-speler Vitesse Dejan Curovic overleden aan leukemie

Dejan Curovic, oud-speler van Vitesse, is overleden aan de gevolgen van leukemie. De ziekte werd vrij recent ontdekt. Hij is één dag na zijn verjaardag overleden.

Publieksfavoriet
Curovic speelde in Joegoslavië voor FK Zemun en Partizan Belgrado. In 1994 kwam hij naar Nederland. Tussen 1994 en 2000 hij meer dan honderd duels voor Vitesse. Hier groeide Curovic uit tot publieksfavoriet. Hij maakte het laatste doelpunt in Nieuw-Monnikenhuize (21 december 1997) als het eerste doelpunt in het Gelredome op 25 maart 1998.

Einde carrière
Vitesse won in 2017 ten koste van AZ de KNVB-beker. Dit was voor de eerste keer in de clubhistorie. De prijs werd uitgereikt door Curovic. In 2000 verkast Curovic na zes jaar voor Vitesse te hebben gespeeld naar FC Groningen. Hier beëindigde hij drie jaar later zijn loopbaan.

Bekijk hieronder de trailer van de documentaire over Curovic.

Oud-speler Vitesse Dejan Curovic overleden aan leukemie Dejan Curovic, oud-speler van Vitesse, is overleden aan de gevolgen van leukemie. De ziekte werd vrij recent ontdekt. Hij is één dag na zijn verjaardag overleden. PublieksfavorietCurovic speelde in Joegoslavië voor FK Zemun en Partizan Belgrado. In 1994 kwam hij naar Nederland. Tussen 1994 en 2000 hij meer dan honderd duels voor Vitesse. Hier groeide Curovic uit tot publieksfavoriet. Hij maakte het laatste doelpunt in Nieuw-Monnikenhuize (21 december 1997) als het eerste doelpunt in het Gelredome op 25 maart 1998. Einde carrièreVitesse won in 2017 ten koste van AZ de KNVB-beker. Dit was voor de eerste keer in de clubhistorie. De prijs werd uitgereikt door Curovic. In 2000 verkast Curovic na zes jaar voor Vitesse te hebben gespeeld naar FC Groningen. Hier beëindigde hij drie jaar later zijn loopbaan. Bekijk hieronder de trailer van de documentaire over Curovic. Marcel van Roosmalen blij met 'dikke' Vitesse-speler Oussama Tannane Bekijk deze video » Samenvatting Willem II - Vitesse Bekijk deze video »
Voetbal :
Oud-speler Vitesse Dejan Curovic overleden aan leukemie
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oud-speler Vitesse Dejan Curovic overleden aan leukemie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV