Rob Geus over deelname Expeditie Robinson: "Een geweldige ervaring"

Rob Geus over deelname Expeditie Robinson: "Een geweldige ervaring"

Rob Geus over deelname Expeditie Robinson: "Een geweldige ervaring" Zondag werd bekend dat YouTuber Kalvijn en tv-presentator Rob Geus meedoen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De bekende restaurantkeurder heeft "een hele goede tijd gehad. Een geweldige ervaring!" Hij gaat wel naar het eiland om te winnen: "Alles wat ik doe, doe ik om te winnen.' Bekijk het interview met Rob en Kalvijn hierboven. Rob Geus ontkent dat hij meedoet aan Expeditie Robinson Bekijk deze video » Kalvijn, Rob Geus en Shary-An Nivillac doen mee aan Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Rob Geus over deelname Expeditie Robinson: "Een geweldige ervaring"

Zondag werd bekend dat YouTuber Kalvijn en tv-presentator Rob Geus meedoen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De bekende restaurantkeurder heeft "een hele goede tijd gehad. Een geweldige ervaring!" Hij gaat wel naar het eiland om te winnen: "Alles wat ik doe, doe ik om te winnen.'

Bekijk het interview met Rob en Kalvijn hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Geus over deelname Expeditie Robinson: "Een geweldige ervaring" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV