Is de vakantie met Kaitlynn reden voor scheiding Miley Cyrus?

Is de vakantie met Kaitlynn reden voor scheiding Miley Cyrus?

Is de vakantie met Kaitlynn reden voor scheiding Miley Cyrus? Een flinke shock gaat zondag (11 augustus) door Hollywood: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn na een jaar huwelijk weer uit elkaar. Volgens het management van het stel willen de twee zich focussen op het werk, maar volgens veel journalisten is de echte reden de vakantie van Cyrus met Kaitlynn Carter, die eerder deze week haar scheiding met Brody Jenner bekendmaakte. Bekijk het complete overzicht hierboven. Miley Cyrus en Liam Hemsworth niet meer samen: 'Uit elkaar gegroeid' Bekijk deze video »
Gossip :
Is de vakantie met Kaitlynn reden voor scheiding Miley Cyrus?

Een flinke shock gaat zondag (11 augustus) door Hollywood: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn na een jaar huwelijk weer uit elkaar. Volgens het management van het stel willen de twee zich focussen op het werk, maar volgens veel journalisten is de echte reden de vakantie van Cyrus met Kaitlynn Carter, die eerder deze week haar scheiding met Brody Jenner bekendmaakte.

Bekijk het complete overzicht hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Is de vakantie met Kaitlynn reden voor scheiding Miley Cyrus? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV