Koning Willem-Alexander valt flink af tijdens vakantie

Koning Willem-Alexander valt flink af tijdens vakantie

Koning Willem-Alexander <em>valt flink af</em> tijdens vakantie Koning Willem-Alexander en zijn gezin genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent normaal gesproken geen pers. Maar nu is dat anders: door een begrafenis waarbij onze Koning aanwezig was, zag de hele wereld zijn frisse vakantielook: Een mooi vakantiebaardje en een heel ander figuur. De Koning kwam met een goed getrimt vakantiebaardje aan, maar vooral zijn gewicht viel op: "Hij lijkt wel twintig kilo afgevallen!" beweren ze aan de desk van RTL Boulevard. Volgens royaltykenner Marc van der Linden komt dat door zijn strakke vakantieregime: Hij begint elke ochtend met zwemmen in de zee. Het gezin doet ook ontzettend veel aan sport, waar ze normaal niet aan toe komen. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk hier alles over Koning Willem-Alexander. Hier overleggen koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video » 'Prinsessen Amalia, Alexia & Ariane nemen vriendinnetjes mee op vakantie' Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander valt flink af tijdens vakantie

Koning Willem-Alexander en zijn gezin genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent normaal gesproken geen pers. Maar nu is dat anders: door een begrafenis waarbij onze Koning aanwezig was, zag de hele wereld zijn frisse vakantielook: Een mooi vakantiebaardje en een heel ander figuur.

De Koning kwam met een goed getrimt vakantiebaardje aan, maar vooral zijn gewicht viel op: "Hij lijkt wel twintig kilo afgevallen!" beweren ze aan de desk van RTL Boulevard. Volgens royaltykenner Marc van der Linden komt dat door zijn strakke vakantieregime: Hij begint elke ochtend met zwemmen in de zee. Het gezin doet ook ontzettend veel aan sport, waar ze normaal niet aan toe komen.

Bekijk de beelden hierboven. Bekijk hier alles over Koning Willem-Alexander.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander valt flink af tijdens vakantie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen