Samenvatting Manchester United - Chelsea

Samenvatting Manchester United - Chelsea

Samenvatting <em>Manchester United - Chelsea</em> Manchester United heeft zondag (11 augustus) in haar eerste wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen flink uitgehaald. Tegen het Chelsea van de nieuwe coach Frank Lampard werd het 4-0. De grote man op het veld in Old Trafford was Marcus Rashford. De buitenspeler benutte de 1-0 vanaf 11 meter en wist ook de 3-0 te maken. De Franse spits Anthony Martial tekende voor de 2-0, invaller Daniel James maakte de vierde. Ook Paul Pogba had met twee assists een glansrol. LampardHet was het debuut van Frank Lampard als coach van de Blues. Men heeft in Londen groot vertrouwen in de coach, maar een goed begin was het niet. Guus Hiddink over Frank Lampard als trainer Chelsea: 'Verstandige aanstelling' Bekijk deze video » Bekijk hier alles over de Premier League. Samenvatting Manchester United - Internazionale Bekijk deze video » Samenvatting FC Barcelona - Chelsea (Rakuten Cup) Bekijk deze video » Samenvatting Tottenham Hotspur - Manchester United (International Champions Cup) Bekijk deze video » Primeur: vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart fluit Liverpool - Chelsea Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester United - Chelsea

Manchester United heeft zondag (11 augustus) in haar eerste wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen flink uitgehaald. Tegen het Chelsea van de nieuwe coach Frank Lampard werd het 4-0.

De grote man op het veld in Old Trafford was Marcus Rashford. De buitenspeler benutte de 1-0 vanaf 11 meter en wist ook de 3-0 te maken. De Franse spits Anthony Martial tekende voor de 2-0, invaller Daniel James maakte de vierde. Ook Paul Pogba had met twee assists een glansrol.

Lampard
Het was het debuut van Frank Lampard als coach van de Blues. Men heeft in Londen groot vertrouwen in de coach, maar een goed begin was het niet.

Bekijk hier alles over de Premier League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester United - Chelsea of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen