Onderzoek naar dak AZ-stadion begonnen

Onderzoek naar dak AZ-stadion begonnen

Onderzoek naar dak AZ-stadion begonnen De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is zondag (11 augustus) begonnen met het verkennende onderzoek naar de oorzaken van het instorten van het dak op de Molenaarstribune in het AFAS Stadion. Waar de volgende thuiswedstrijden van AZ gespeeld gaan worden, is nog steeds niet bekend. Bekijk de reportage hierboven. Groot deel AZ-stadion ingestort Bekijk deze video » Ravage bij AZ-stadion door ingestort dak: 'Geluk dat er geen wedstrijd was' Bekijk deze video »
Nieuws :

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is zondag (11 augustus) begonnen met het verkennende onderzoek naar de oorzaken van het instorten van het dak op de Molenaarstribune in het AFAS Stadion. Waar de volgende thuiswedstrijden van AZ gespeeld gaan worden, is nog steeds niet bekend.

Bekijk de reportage hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onderzoek naar dak AZ-stadion begonnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: veiligheid, onderzoek, onderzoeksraad, onderzoeksraad voor veiligheid, alkmaar, voetbalclub, storm, stadion, zondag, afas, video, ovv, dak, reportage

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.