Producent Suriname-film helpt Imanuelle Grives in drugszaak

Producent Suriname-film helpt Imanuelle Grives in drugszaak

Producent Suriname-film helpt Imanuelle Grives in drugszaak De producent van de nieuwe film Suriname, Rodney Leysner, is nauw betrokken bij Imanuelle Grives. De actrice werd een paar weken geleden opgepakt met een grote hoeveelheid drugs op Tomorrowland. Ze verklaarde dat ze dit deed om zich voor te bereiden op een rol als drugsdealer. Leysner vertelt meer over deze zaak in bovenstaande video, zo heeft hij nauw contact met haar management en advocaat en heeft hij een verklaring gegeven. Fajah Lourens neemt filmrol van gedetineerde Imanuelle Grives over Bekijk deze video » Veel onduidelijk rond verklaring Imanuelle Grives na arrestatie drugshandel Bekijk deze video »
Entertainment :

De producent van de nieuwe film Suriname, Rodney Leysner, is nauw betrokken bij Imanuelle Grives. De actrice werd een paar weken geleden opgepakt met een grote hoeveelheid drugs op Tomorrowland. Ze verklaarde dat ze dit deed om zich voor te bereiden op een rol als drugsdealer. Leysner vertelt meer over deze zaak in bovenstaande video, zo heeft hij nauw contact met haar management en advocaat en heeft hij een verklaring gegeven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Producent Suriname-film helpt Imanuelle Grives in drugszaak of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: advocaat, drugs, film, suriname, actrice, verklaring, tomorrowland, video, opgepakt, drugszaak, imanuelle grives, contact

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.