Ellen DeGeneres en vrouw wandelen en winkelen in Amsterdam

Ellen DeGeneres en vrouw wandelen en winkelen in Amsterdam

Ellen DeGeneres en vrouw wandelen en winkelen in Amsterdam Niemand minder dan Ellen DeGeneres heeft dit weekend Amsterdam bezocht. Samen met haar vrouw Portia de Rossi bezocht ze het Rijksmuseum. Ook gingen ze naar een horlogewinkel aan de Singel, in bovenstaande video vertelt verkoper Jasper Luijfering meer over haar liefde voor horloges en de aankopen die de comédienne deed. Wereldsterren gebruiken massaal datingapp Raya Bekijk deze video »
Entertainment :

Niemand minder dan Ellen DeGeneres heeft dit weekend Amsterdam bezocht. Samen met haar vrouw Portia de Rossi bezocht ze het Rijksmuseum. Ook gingen ze naar een horlogewinkel aan de Singel, in bovenstaande video vertelt verkoper Jasper Luijfering meer over haar liefde voor horloges en de aankopen die de comédienne deed.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ellen DeGeneres en vrouw wandelen en winkelen in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, rijksmuseum, vrouw, liefde, wandelen, aankopen, horloges, winkelen, ellen degeneres, verkoper, weekend, video, singel

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.