Thierry Baudet bloost na compliment vriendin

Thierry Baudet bloost na compliment vriendin

Thierry Baudet bloost na compliment vriendin Thierry Baudet was afgelopen weekend bij de opening van een expositie waarvoor hij uit de kleren ging en poseerde. Maar waar de Forum Voor Democratie-leider pas echt verlegen van wordt, is een compliment van zijn vriendin, zo is te zien in bovenstaande video. Thierry Baudet uit de kleren voor kunstfotografe Bekijk deze video »
Entertainment :

Thierry Baudet was afgelopen weekend bij de opening van een expositie waarvoor hij uit de kleren ging en poseerde. Maar waar de Forum Voor Democratie-leider pas echt verlegen van wordt, is een compliment van zijn vriendin, zo is te zien in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet bloost na compliment vriendin of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opening, kleren, forum, democratie, expositie, weekend, video, thierry baudet, forum voor democratie, zaterdagavond, leider

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.