Ludiek verhuisbericht: Linda de Mol en Wendy van Dijk van RTL naar SBS

Ludiek verhuisbericht: Linda de Mol en Wendy van Dijk van RTL naar SBS

Ludiek verhuisbericht: Linda de Mol en Wendy van Dijk van RTL naar SBS SBS heeft op ludieke wijze een verhuisbericht de wereld ingestuurd. Zoals eerder bekend werd, stappen veel sterren over van RTL naar SBS, zoals Linda de Mol en Wendy van Dijk. Dat is te zien in bovenstaande video, waarin de dames met verhuisdozen lopen te sjouwen. Maar of Johan Derksen net zo blij is met deze volksverhuizing is de vraag Wacht maar tot het af is...In de video wordt ook benadrukt dat verschillende tv-programma's meeverhuizen naar Talpa, zoals Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht. Ook wordt duidelijk dat (het huis van) SBS nog in de stijgers staat, maar Linda is vol vertrouwen. "Wacht maar tot het af is." Jan Slagter wil Linda de Mol graag naar Omroep MAX halen Bekijk deze video »
TV :
Ludiek verhuisbericht: Linda de Mol en Wendy van Dijk van RTL naar SBS

SBS heeft op ludieke wijze een verhuisbericht de wereld ingestuurd. Zoals eerder bekend werd, stappen veel sterren over van RTL naar SBS, zoals Linda de Mol en Wendy van Dijk. Dat is te zien in bovenstaande video, waarin de dames met verhuisdozen lopen te sjouwen. Maar of Johan Derksen net zo blij is met deze volksverhuizing is de vraag

Wacht maar tot het af is...
In de video wordt ook benadrukt dat verschillende tv-programma's meeverhuizen naar Talpa, zoals Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht. Ook wordt duidelijk dat (het huis van) SBS nog in de stijgers staat, maar Linda is vol vertrouwen. "Wacht maar tot het af is."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ludiek verhuisbericht: Linda de Mol en Wendy van Dijk van RTL naar SBS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV