‘Atleet Roelf B. aangehouden op Sziget wegens drugshandel’

‘Atleet Roelf B. aangehouden op Sziget wegens drugshandel’

‘Atleet Roelf B. aangehouden op <em>Sziget</em> wegens drugshandel’ Naar verluidt wemelt het op Sziget van de drugs, dat vertelt een bezoeker in bovenstaande video. Vandaag werd bekend dat twee Nederlandse bezoekers zijn opgepakt op het Hongaarse festival wegens drugshandel. Een van de twee zou de sprinter Roelf B. zijn. Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije Bekijk deze video » 'Veel drugs in omloop'Een bron heeft aan diverse media (Telegraaf, AD) verteld dat het om de talentvolle Nederlandse atleet gaat. Hij en een andere Nederlandse bezoeker zouden een grote hoeveelheid drugs in hun bezit hebben en daarom in de boeien zijn geslagen. Een bezoeker vertelt dat drugs niet vreemd zijn op Sziget, dat er prijslijsten worden verspreid en dat er niet streng wordt gecontroleerd. Veel onduidelijk rond verklaring Imanuelle Grives na arrestatie drugshandel Bekijk deze video »
Misdaad :
‘Atleet Roelf B. aangehouden op Sziget wegens drugshandel’

Naar verluidt wemelt het op Sziget van de drugs, dat vertelt een bezoeker in bovenstaande video. Vandaag werd bekend dat twee Nederlandse bezoekers zijn opgepakt op het Hongaarse festival wegens drugshandel. Een van de twee zou de sprinter Roelf B. zijn.

'Veel drugs in omloop'
Een bron heeft aan diverse media (Telegraaf, AD) verteld dat het om de talentvolle Nederlandse atleet gaat. Hij en een andere Nederlandse bezoeker zouden een grote hoeveelheid drugs in hun bezit hebben en daarom in de boeien zijn geslagen. Een bezoeker vertelt dat drugs niet vreemd zijn op Sziget, dat er prijslijsten worden verspreid en dat er niet streng wordt gecontroleerd.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ‘Atleet Roelf B. aangehouden op Sziget wegens drugshandel’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV