Johan Derksen over voetbaltijd: 'Zo zat als een aap kwam ik thuis'

Johan Derksen over voetbaltijd: 'Zo zat als een aap kwam ik thuis'

Johan Derksen over voetbaltijd: 'Zo zat als een aap kwam ik thuis' Johan Derksen speelde vroeger topvoetbal. Daar heeft de voetbalanalyticus veel van het leven gezien. Dat uit zich ook in sterke verhalen. Bij Veronica Inside vertelt hij over zijn tijd als voetballer in Duitsland. ,,We zaten altijd uren in de bus om bijvoorbeeld naar het oosten van Duitsland te gaan. Op de terugweg ging iedereen zuipen. Ik kwam altijd zeer vrolijk terug", vertelt Derksen. Bekijk de hele video hierboven. René van der Gijp over voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax' Bekijk deze video » Hans Kraay Jr. over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open' Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen over voetbaltijd: 'Zo zat als een aap kwam ik thuis'

Johan Derksen speelde vroeger topvoetbal. Daar heeft de voetbalanalyticus veel van het leven gezien. Dat uit zich ook in sterke verhalen. Bij Veronica Inside vertelt hij over zijn tijd als voetballer in Duitsland. ,,We zaten altijd uren in de bus om bijvoorbeeld naar het oosten van Duitsland te gaan. Op de terugweg ging iedereen zuipen. Ik kwam altijd zeer vrolijk terug", vertelt Derksen.

Bekijk de hele video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over voetbaltijd: 'Zo zat als een aap kwam ik thuis' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV