Art Rooijakkers en Martijn Koning testen de verboden elektrische step

Art Rooijakkers en Martijn Koning testen de verboden elektrische step

Art Rooijakkers en Martijn Koning testen de verboden elektrische step Kleine elektrische voertuigen, zoals de e-step, mini-trikes en e-skates, zijn razend populair in heel Europa. In Nederland mogen ze helaas niet op de openbare weg. Art en Martijn Koning besloten gisteren (12 augustus) om eens een elektrische step uit te proberen. Dat leidt tot hilarische beelden. Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Ilja Gort over alcoholvrije wijn: "Niet te hachelen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Art Rooijakkers en Martijn Koning testen de verboden elektrische step

Kleine elektrische voertuigen, zoals de e-step, mini-trikes en e-skates, zijn razend populair in heel Europa. In Nederland mogen ze helaas niet op de openbare weg. Art en Martijn Koning besloten gisteren (12 augustus) om eens een elektrische step uit te proberen. Dat leidt tot hilarische beelden.

Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers en Martijn Koning testen de verboden elektrische step of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV