Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League)

Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League)

Samenvatting <em>Ajax - PAOK Saloniki</em> (voorronde <em>Champions League</em>) Alle hoogtepunten Ajax - PAOK Saloniki Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en PAOK Saloniki in de return van de voorronde van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Ajax - PAOK Saloniki Op dinsdag 13 augustus speelt Ajax de return van de voorronde van de Champions League tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 20.30 uur en staat onder leiding van Javier Estrada. AjaxAjax heeft een prima eerste wedstrijd gespeeld, met een 2-2 gelijkspel in Griekenland. Trainer Erik ten Hag maakte enkele opmerkelijke keuzes in zijn basiself. Dusan Tadic speelde weer als centrumspits, nu David Neres weer volledig inzetbaar is. Dat betekent geen Kasper Dolberg, die zelfs op de tribune zit. PAOKDe Griekse competitie begint pas over anderhalve week, dus PAOK heeft in alle rust naar het duel in Amsterdam toe kunnen werken. Trainer Abel Ferreira kan ook voor de return niet beschikken over zijn volledige selectie. Champions LeagueAjax is de enige overgebleven Nederlandse ploeg in de Champions League. PSV, Feyenoord en AZ zijn wel nog in de race voor een Europa League-ticket. Opstelling AjaxOnana; Mazraoui, Veltman, Martinez, Tagliafico; Marin, Blind, Ziyech; Van de Beek, Neres, Tadic. Opstelling PAOKPaschalakis; Matos, Varela, Crespo, Giannoulis; El Kaddouri, Esiti; Leo Jaba, Pelkas, Biseswar; Akpom. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en PAOK Saloniki in de return van de voorronde van de Champions League. Voorbeschouwing Ajax - PAOK: 'Verwacht Mazraoui kan spelen' Bekijk deze video » Diego Biseswar over Ajax: 'Erg goed team' Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League)

Alle hoogtepunten Ajax - PAOK Saloniki


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en PAOK Saloniki in de return van de voorronde van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Ajax - PAOK Saloniki

Op dinsdag 13 augustus speelt Ajax de return van de voorronde van de Champions League tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 20.30 uur en staat onder leiding van Javier Estrada.

Ajax
Ajax heeft een prima eerste wedstrijd gespeeld, met een 2-2 gelijkspel in Griekenland. Trainer Erik ten Hag maakte enkele opmerkelijke keuzes in zijn basiself. Dusan Tadic speelde weer als centrumspits, nu David Neres weer volledig inzetbaar is. Dat betekent geen Kasper Dolberg, die zelfs op de tribune zit.

PAOK
De Griekse competitie begint pas over anderhalve week, dus PAOK heeft in alle rust naar het duel in Amsterdam toe kunnen werken. Trainer Abel Ferreira kan ook voor de return niet beschikken over zijn volledige selectie.

Champions League
Ajax is de enige overgebleven Nederlandse ploeg in de Champions League. PSV, Feyenoord en AZ zijn wel nog in de race voor een Europa League-ticket.

Opstelling Ajax
Onana; Mazraoui, Veltman, Martinez, Tagliafico; Marin, Blind, Ziyech; Van de Beek, Neres, Tadic.

Opstelling PAOK
Paschalakis; Matos, Varela, Crespo, Giannoulis; El Kaddouri, Esiti; Leo Jaba, Pelkas, Biseswar; Akpom.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en PAOK Saloniki in de return van de voorronde van de Champions League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV