Sander van Hoorn over klimaatafspraken België: 'Waarschijnlijk komen ze er in 2045 achter dat ze het niet gaan halen'

Sander van Hoorn over klimaatafspraken België: 'Waarschijnlijk komen ze er in 2045 achter dat ze het niet gaan halen'

Sander van Hoorn over klimaatafspraken België: 'Waarschijnlijk komen ze er in 2045 achter dat ze het niet gaan halen' Er is de laatste tijd veel te doen over de klimaatafspraken. Nederland doet zijn uiterste best om de doelen te halen binnen de afgesproken tijd. Onze buurlanden doen dat minder, vertelt Sander van Hoorn. ,,Waarschijnlijk komen ze er pas in 2045 achter", vertelt hij. Bekijk het hele item van Jinek hierboven. Correspondenten over klimaatdenken: "België heeft geen klimaatbeleid" Bekijk deze video » Tatum Dagelet over Tarantino: "Iedereen wilde The Bride zijn" Bekijk deze video »
Talkshow :

Er is de laatste tijd veel te doen over de klimaatafspraken. Nederland doet zijn uiterste best om de doelen te halen binnen de afgesproken tijd. Onze buurlanden doen dat minder, vertelt Sander van Hoorn. ,,Waarschijnlijk komen ze er pas in 2045 achter", vertelt hij.

Bekijk het hele item van Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sander van Hoorn over klimaatafspraken België: 'Waarschijnlijk komen ze er in 2045 achter dat ze het niet gaan halen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, hoorn, klimaat, sander van hoorn, buurlanden, correspondent, video, jinek

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.