Naast Wesley Sneijder ook Gregory van der Wiel gestopt

Naast Wesley Sneijder ook Gregory van der Wiel gestopt

Naast Wesley Sneijder ook Gregory van der Wiel gestopt In opvolging van Wesley Sneijder is ook Gregory van der Wiel gestopt met voetballen. Zijn laatste club was Toronto FC, waar hij de laatste maanden niet speelde vanwege blessures. Hij voetbalde bij o.a. Ajax en PSG en speelde meerdere interlands in het Nederlands elftal. Bekijk de beelden hierboven. Wesley Sneijder: 'Ik ben gestopt met voetballen' Bekijk deze video » Johan Derksen over stop Wesley Sneijder: 'Heel verstandig dat hij stopt met voetballen' Bekijk deze video »
Voetbal :

In opvolging van Wesley Sneijder is ook Gregory van der Wiel gestopt met voetballen. Zijn laatste club was Toronto FC, waar hij de laatste maanden niet speelde vanwege blessures. Hij voetbalde bij o.a. Ajax en PSG en speelde meerdere interlands in het Nederlands elftal.

Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Naast Wesley Sneijder ook Gregory van der Wiel gestopt of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: psg, wesley sneijder, Ajax, gregory van der wiel, nederlands elftal, toronto, gestopt, blessures, wiel, video, opvolging

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.