Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije

Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije

Video: dit is de auto van <em>Roelf B</em> op festival <em>Sziget</em> in Hongarije De Hongaarse politie heeft gisteren (12 augustus) in de auto van de twee Nederlanders (waaronder sprinter Roelf B) op het festival Sziget nog eens bijna 17 kilo drugs aangetroffen. Vorige week werden de twee heren (21 en 22 jaar) op het festival gearresteerd. Toen werden er al 451 flesjes met verdovende middelen, 128 gram marihuana en bijna 2.700 xtc-pillen in beslag genomen. Nu blijkt dus in de auto nog meer drugs opgeslagen te zijn geweest. Bekijk de beelden hierboven. Twee Nederlanders op Sziget aangehouden met recordhoeveelheid drugs Bekijk deze video » Gerard Spong over aanhouding Roelf B. drugshandel Sziget: 'Geluk als ze twee of drie jaar gevangenisstraf krijgen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije

De Hongaarse politie heeft gisteren (12 augustus) in de auto van de twee Nederlanders (waaronder sprinter Roelf B) op het festival Sziget nog eens bijna 17 kilo drugs aangetroffen. Vorige week werden de twee heren (21 en 22 jaar) op het festival gearresteerd. Toen werden er al 451 flesjes met verdovende middelen, 128 gram marihuana en bijna 2.700 xtc-pillen in beslag genomen. Nu blijkt dus in de auto nog meer drugs opgeslagen te zijn geweest.

Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV