Zeldzame Alaotra bamboemaki geboren in de Apenheul

Zeldzame Alaotra bamboemaki geboren in de Apenheul

Zeldzame Alaotra bamboemaki geboren in de Apenheul In de Apenheul in Apeldoorn is afgelopen week een zeer zeldzame Alaortra bamboemaki ter wereld gekomen. De moeder en het jong maken het goed en zijn al voor bezoekers te zien. Het dier behoort tot de 25 meest bedreigde primatensoorten ter wereld. Het geslacht van de maki is nog niet bekend. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Ongeval Sint-Oedenrode: Twee doden bij botsing met scooter en auto Bekijk deze video » Gerard Spong over aanhouding Roelf B. drugshandel Sziget: 'Geluk als ze twee of drie jaar gevangenisstraf krijgen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zeldzame Alaotra bamboemaki geboren in de Apenheul

In de Apenheul in Apeldoorn is afgelopen week een zeer zeldzame Alaortra bamboemaki ter wereld gekomen. De moeder en het jong maken het goed en zijn al voor bezoekers te zien. Het dier behoort tot de 25 meest bedreigde primatensoorten ter wereld. Het geslacht van de maki is nog niet bekend.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zeldzame Alaotra bamboemaki geboren in de Apenheul of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV