Zo ziet de nieuwe Lingo-studio eruit

Zo ziet de nieuwe Lingo-studio eruit

Zo ziet de nieuwe Lingo-studio eruit Vijf jaar na het vertrek van Lingo is het programma terug op de Nederlandse televisie. Vanaf maandag 26 augustus is Lingo te zien op SBS6. Jan Versteegh mag het programma gaan presenteren. De opnames zijn in volle gang. De beroemde stem van JP vertelt bij Shownieuws: ,,Ik droomde soms van de terugkeer. Nu is het werkelijkheid geworden." Bekijk het hele item van Shownieuws hierboven. Ook DE stem van Man bijt hond keert terug, op SBS6 Bekijk deze video » Johan Derksen speelt Lingo: E-L-L-I-E Bekijk deze video »
TV :

Vijf jaar na het vertrek van Lingo is het programma terug op de Nederlandse televisie. Vanaf maandag 26 augustus is Lingo te zien op SBS6. Jan Versteegh mag het programma gaan presenteren. De opnames zijn in volle gang. De beroemde stem van JP vertelt bij Shownieuws: ,,Ik droomde soms van de terugkeer. Nu is het werkelijkheid geworden."

Bekijk het hele item van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo ziet de nieuwe Lingo-studio eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: televisie, lingo, terugkeer, opnames, sbs6, Shownieuws, video, vertrek, jan versteegh, presenteren, studio

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.