Ronald Koeman over trainersambities Wesley Sneijder: ‘Hij is altijd welkom bij het Nederlands elftal’

Ronald Koeman over trainersambities Wesley Sneijder: ‘Hij is altijd welkom bij het Nederlands elftal’

Ronald Koeman over trainersambities Wesley Sneijder: ‘Hij is altijd welkom bij het Nederlands elftal’ Wesley Sneijder maakte maandag 12 augustus bekend dat hij is gestopt met voetbal. Er gaan nu stemmen op dat hij trainersambities heeft. Ronald Koeman vertelt bij 538 dat hij er voor open staat dat Sneijder naar Oranje komt. Bekijk het item hierboven. Johan Derksen over stop Wesley Sneijder: 'Heel verstandig dat hij stopt met voetballen' Bekijk deze video » Naast Wesley Sneijder ook Gregory van der Wiel gestopt Bekijk deze video »
Voetbal :

Wesley Sneijder maakte maandag 12 augustus bekend dat hij is gestopt met voetbal. Er gaan nu stemmen op dat hij trainersambities heeft. Ronald Koeman vertelt bij 538 dat hij er voor open staat dat Sneijder naar Oranje komt.

Bekijk het item hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman over trainersambities Wesley Sneijder: ‘Hij is altijd welkom bij het Nederlands elftal’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, wesley sneijder, ronald koeman, oranje, nederlands elftal, gestopt, video, stemmen, 538

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.