U.S Open enkelspel te vroeg voor Andy Murray

U.S Open enkelspel te vroeg voor Andy Murray

U.S Open enkelspel te vroeg voor Andy Murray Andy Murray zal niet te zien zijn tijdens het Amerikaanse tennistoernooi U.S Open. Het toernooi komt te vroeg voor de Schotse tenniser. De tenniser is naar eigen zeggen nog niet fit genoeg om deel te nemen. Wel zal hij meer deelnemen aan de gemengd dubbel en het dubbelspel. Bekijk het hele statement van Andy Murray hierboven. Australian Open: Reactie Andy Murray na verloren wedstrijd Bekijk deze video » Andy Murray maakt succesvolle rentree op tennisbaan Bekijk deze video »
Tennis :

Andy Murray zal niet te zien zijn tijdens het Amerikaanse tennistoernooi U.S Open. Het toernooi komt te vroeg voor de Schotse tenniser. De tenniser is naar eigen zeggen nog niet fit genoeg om deel te nemen. Wel zal hij meer deelnemen aan de gemengd dubbel en het dubbelspel.

Bekijk het hele statement van Andy Murray hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op U.S Open enkelspel te vroeg voor Andy Murray of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: andy murray, toernooi, us open, dubbelspel, video, fit

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.