Zeer bijzondere gasten in nieuwe Man Bijt Hond van SBS

Zeer bijzondere gasten in nieuwe Man Bijt Hond van SBS

Zeer bijzondere gasten in nieuwe Man Bijt Hond van SBS Het immens populaire programma Man Bijt Hond keert binnenkort terug op de Nederlandse televisie. Niet bij de publieke omroep, de serie verhuist naar SBS. In bovenstaande video zijn de eerste beelden te zien van de vernieuwde Man Bijt Hond. TijdreizenHet programma draait om het alledaagse leven, maar ook bijzondere mensen komen aan bod. Zo is te zien in de video, waarin een dame wordt geïnterviewd die zegt ’s nachts tijdreizen te maken. Als ze slaapt, reist ze naar bijvoorbeeld het verleden en andere planeten. Kortom, het belooft wederom een mooie serie te worden. Man bijt hond is vanaf 26 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Man bijt hond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de allereerste Babbelbox van het vernieuwde Man bijt hond Bekijk deze video »
TV :
Zeer bijzondere gasten in nieuwe Man Bijt Hond van SBS

Het immens populaire programma Man Bijt Hond keert binnenkort terug op de Nederlandse televisie. Niet bij de publieke omroep, de serie verhuist naar SBS. In bovenstaande video zijn de eerste beelden te zien van de vernieuwde Man Bijt Hond.

Tijdreizen
Het programma draait om het alledaagse leven, maar ook bijzondere mensen komen aan bod. Zo is te zien in de video, waarin een dame wordt geïnterviewd die zegt ’s nachts tijdreizen te maken. Als ze slaapt, reist ze naar bijvoorbeeld het verleden en andere planeten. Kortom, het belooft wederom een mooie serie te worden.

Man bijt hond is vanaf 26 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Man bijt hond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zeer bijzondere gasten in nieuwe Man Bijt Hond van SBS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV