Chateau Meiland: overzicht met mooiste ‘gilletjes’ van Martien

Chateau Meiland: overzicht met mooiste ‘gilletjes’ van Martien

Chateau Meiland: overzicht met mooiste ‘gilletjes’ van Martien Martien uit Chateau Meiland gilt er vaak op los. Vooral tijdens het kanovaren en klussen klinkt er regelmatig een hoge schreeuw van de realityster. Daarom is er in bovenstaande video een compilatie gemaakt met de beste ‘gilletjes’ van Martien Meiland. Het tweede seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 26 augustus om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch: Martien Meiland verbijsterd dat er geen wijn is Bekijk deze video » Chateau Meiland over twee weken weer te zien Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: overzicht met mooiste ‘gilletjes’ van Martien

Martien uit Chateau Meiland gilt er vaak op los. Vooral tijdens het kanovaren en klussen klinkt er regelmatig een hoge schreeuw van de realityster. Daarom is er in bovenstaande video een compilatie gemaakt met de beste ‘gilletjes’ van Martien Meiland.

Het tweede seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 26 augustus om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: overzicht met mooiste ‘gilletjes’ van Martien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV